Yritys

Tele Radio on ruotsalainen, vuonna 1955 perustettu yritys, joka on myöhemmin kasvanut Tele Radio Group -konserniksi. Tele Radiolla on tytäryhtiöitä mm. Euroopassa, USA:ssa ja Aasiassa. Lisäksi mukana on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, joka tarjoaa asiakkailleen huolto- varaosa- ja neuvontapalvelua ympäri maailmaa.

Tele Radio Finland Oy

Suomessa toimiva Tele Radio Finland Oy on ruotsalaisen Tele Radion tytäryhtiö. Suomen tytäryhtiön johdossa toimii Henrik Lähdekorpi ja Anders Rönngård.

 

Yritys myy radio-ohjaimia mm. kuljetuskalustoon, nostureihin, maatalouden koneisiin ja ohjausjärjestelmiin. Radio-ohjaimia tehdään myös hydrauliikka- ja sähköliikkeille jälleenmyyntiin ja teollisuuden koneisiin ja laitteisiin.

 

Tele Radion tuotteiden suosio perustuu hyvään hinta-laatu-suhteeseen ja toimiviin laitteisiin. Varaosien saatavuus ja kestävät tuotteet tukevat ajatusta ympäristöystävällisestä toiminnasta. Kun laitteet kestävät käyttöä, turhaa romua ei synny. Tämä vähentää automaattisesti myös asiakkaan kuluja. Suuri osa tuotteista on sertifioituja vastaamaan kansainvälisiä vaatimuksia.

 

Suomessa toimiva Tele Radio Finland Oy on tiiviissä yhteistyössä Ruotsiin ja kykenee tarjoamaan asiakkailleen Tele Radion uusimpia innovaatioita ja ketterää palvelua. Koko konsernin ajatusmaailma perustuu aktiiviseen asiakkaiden haasteiden ratkomiseen ja uusien käyttötarkoitusten löytämiseen.

 

Perheyrityksen ideologia näkyy konsernin toimintatavoissa sekä asiakkaiden että työntekijöiden kunnioituksena. Asiakaspalvelussa selvitetään tarkasti asiakkaan toiveet ja mietitään yhdessä asiakkaan kanssa järkevintä ratkaisua. Arvokasta tuotekehitystä syntyy tiiviiden asiakassuhteiden ansiosta.

 

Aikaa ja käyttöä kestävät tuotteet ja ratkaisut ovat ympäristön suojelemisen kannalta tulevaisuudessa tärkeässä roolissa. Tästä syystä Tele Radiolla on hyvät mahdollisuudet olla etujoukoissa radio-ohjaukseen kasvavilla markkinoilla myös tulevina vuosina.