Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

TILAUS

Verkkokaupasta tilattaessa, tilauksen vastaanottovahvistus lähetetään automaattisesti tehdyn tilauksen jälkeen tilauksen rekisteröityyn sähköpostiin.

Varsinainen tilausvahvistus lähetetään tilauksesta kahden työpäivän sisällä. Lopullisessa tilausvahvistuksessa otetaan huomioon asiakaskohtaiset alennukset.

Tele Radio Finland ottaa erikseen yhteyttä, mikäli tilaukseen tarvitaan lisätietoja.

TOIMITUSTAVAT

Käytämme lähetysten toimittamiseen pääsääntöisesti DB Shenkeriä. Muut toimitustavat ovat tapauskohtaisesti sovittavissa.

Tilauksen voi myös noutaa varastoltamme.

TOIMITUSKULUT

Oletuksena tilaus toimitetaan tilauksessa ilmoitettuun toimitusosoitteeseen ja hintaan lisätään 19 € käsittely- ja toimituskulut*. Tilauksen noudettaessa lisätään 8,50 € käsittelykulu*. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan lopulliset toimituskulut, jotka voivat nousta tai jäädä pienemmäksi, kuin verkkokaupassa ilmoitettu hinta.

* Ilmoitetut hinnat ovat arvonlisäverottomat.

TOIMITUSAIKA

Tilaukset pyritään lähettämään jo samana päivänä tilausvahvistuksen kanssa, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut varastosta, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian. Kustomoitujen tuotteiden ja projektien toimitusaika voi olla pitempi ja siitä sovitaan erikseen.

PALAUTUKSET

Ostaja on velvollinen tekemään palautuksen viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivää paketin vastaanottamisesta. Palautukset tulee lähettää perille toimitettavana palveluna varastoomme osoitteeseen: Gerbyntie 14, 65230 Vaasa. Kuluista vastaa asiakas emmekä lunasta maksullisia lähetyksiä. Lähetyksen noudosta kuljetuspalvelun tarjoajan toimipaikasta pidätämme oikeuden veloittaa lähettäjältä vähintään 20 € noutomaksun.

Palautettavat tuotteet täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessa, käyttämättöminä, ehjinä ja alkuperäisen pakkauksen tulee olla vastaavassa kunnossa kuin se oli ennen pakkauksen avaamista. Muussa tapauksessa myyjä katsoo ostajan hyväksyvän tilauksen eikä käsittele lähetystä palautuksena.

Palautusoikeus ei koske kustomoituja tai asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.

TAKUU- JA HUOLTOEHDOT

Takuuaika on myymillemme uusille tuotteille vähintään 12 kuukautta tuotteen toimituspäivämäärästä.

Takuu kattaa tuotteen ja osien valmistusviat, ei käytössä aiheutuvaa kulumista. Mahdolliset takuuaikaisen vaurion aiheuttamat ansioiden menetykset ja muut välilliset kulut eivät kuulu takuun piiriin, eikä vahinkoja joita tuote saattaa aiheuttaa toiselle esineelle tai henkilölle.

Takuu kattaa tuotteen huollon tai korjauksen, jos tuotteen korjaaminen ei ole mahdollista toimitamme tilalle vaihtotuotteen tai uuden vastaavan. Korjatun, vaihdetun tai muun takuukäsittelyn saaneen tuotteen lähetyksen palautuskustannukset kuuluvat takuun piiriin. Kustannuksista tuotteen toimittamisesta takuukäsittelyyn vastaa asiakas. Emme ota vastaan EU:n ulkopuolelta tulleita lähetyksiä.

Takuuseen ei sisälly viat, jotka ovat aiheutuneet: käyttäjän tai asentajan huolimattomuudesta, tuotteen virheellisestä asennuksesta tai käsittelystä, sähkökatkosta, jännitepiikistä, kuumuudesta, kylmyydestä, kosteudesta, ukkosesta ym. luonnonilmiöistä.

Takuu ei myöskään kata vikoja, jotka ovat aiheutuneet hiekan, mudan, veden tms. pääsystä tuotteen koteloinnin sisäpuolelle, ellei tämä johdu kotelon valmistusviasta.

Lähetys tulee lähettää perille toimitettavana palveluna varastoomme osoitteeseen: Gerbyntie 14, 65230 Vaasa. Kuluista vastaa asiakas, emmekä lunasta maksullisia lähetyksiä. Lähetyksen noudosta kuljetuspalvelun tarjoajan toimipaikasta pidätämme oikeuden veloittaa lähettäjältä vähintään 20 € noutomaksun.

Takuu- tai huoltokäsittelyyn tulleen tuotteen mukana tulee olla huolellisesti täytetty takuu-/huoltolomake.

MAKSUEHDOT JA MAKSUTAPA

Tilaukset maksetaan laskulla, joka lähetetään rekisteröityyn laskutusosoitteeseen. Maksuehto 14 pv netto, ellei erikseen ole toisin sovittu.